enlitenjobbigbloggsomdukommerhata

R.I.P IDA ÖBERG

Kategori: Allmänt

Fina du, hoppas du har det bäst där uppe. Vi hann aldrig träffas, men vi chattade en hel del i sommras och för några dagar sen :( Det känns så jävla hemskt att för 5 dagar sen, så chattade du och jag. Nu är du död, helt borta. Du kommer aldrig tillbaka. Jag tänkte på dina närmaste, hur har dom det nu? Kan fortfarande inte fatta att JUST DU är död. Vi var inte så jätte bra vänner, men vi kände varann.

Vi alla saknar dig finaste Ida, du är guldvärd. Du hjälpte mig i somras, och jag hjälpte dig. KOM TILLBAKA!

söta

Kategori: Allmänt


Så varmt så att man kan sätta på sig skinnjackan

Kategori: lookbook/klääääder

Agnes och jag går nog ut och går en liten bit, medans hon fotar lite ;) Men tänkte slänga på mig skinnjackan, jag mena...det är ju varmt ute för de ellerhur? Måste köpa en ny också, r.i.p min skinnjacka :(

Har funderat på en från topshop, riktigt snygg. 550:-. Helt kär!
Photo 1 of Clean PU BikerPhoto 2 of Clean PU BikerPhoto 3 of Clean PU Biker
SKULLE JAG PASSA I DEN?

smiink fooooort

Kategori: Allmänt

MÅSTE SMINKA MIG FORT, AGNES KOMMER HIT OCH HON SKA FOOOTA..AMAMAMAMAMA..

HEMMA för en timme sen...

Kategori: Allmänt

Seriöst, tog en timme för mig att göra kötbullar och makaroner till mig själv. N O R M A L T.
Men just nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, älskar hennes nya stil. Så mycket min musiksmak alltså.
Minns när jag såg henne ,var galen i henne då. JAG STOG LÄNGST FRAM PÅ GRÖNAN, shit vilken upplevelse det var alltså!

Men nog med de, ska träffa Agnes om 1 timme och 20 minuter tyyp. Sen ska jag väl in med mamma och kolla om jag kan få ett nordea kort och grejer.
Fyller ju liksom 13 om 2 veckor,yeah!


du är sjuk ;)

på so

Kategori: Allmänt


Sitter på so lektion just nu, så jag måste dra.
Gick osminkad till skolan idag, hur fan vågade jag? Haha.

Får sitta forever alone på so'n, nöööö :(

Huvudvärk...kan komma plötsligt.

Kategori: Allmänt


Ingen kommer någonsin kunna förstå, hur jävla mycket jag älskar mina solglasögon. Har dom på mig 24/7 när de väl är soligt.
Tjatjetjo bloggeeeeen (ENDAST, Lovis (ah och du vet nästa ord) som faaatttar) kom nyss hem från stallet, mockade och så till mina älskade ponnyfulisar. Tog även hand om Idaaaapiiidaninjfnsf häst också..
Men har haft huvudvärk hela dagen typ, så är inte på så glatt humör hihihih.

Men vi hörs, imorgon, senare eller aldrig.

Tjenare kexet står du här och...smular?...

Kategori: Allmänt

Har fastnat på den, fråga mamma. Jag gick runt och sa de där heeela förra veckan, och förr förra. Kommer gå runt och säga det till alla imorgon!
"Tjenare kexet, står du här och smular?"Jobbigt..

Sommar 2011 jag och Stella

Kategori: häst♥





Hhahaha mina glasögon på bild, är så kär

haha assså...

Kategori: Allmänt

Agnes drog precis, vet ni hur mycket vi har garvat eller? Vi skypade med Majken, och ja. Vi var väl inte så schyssta vi tre mot en person. Asså vi pratade lite om honom, äckligt..

Men imooorn så slutar jag ju tidigt, ska vänta på Agnes i 2 timmar. För den jäveln slutar 2 timmar senare än mig. Morr.

Lindex underkläder

Kategori: tips...

Lindex har inte dom snyggaste kläderna man kan handla, vilket jag tycker. Och jag som själv inte är så shoppning intresserad handlar absolut inte där. Om det ska handlas kläder så är det på gina eller hm. Men jag handlar alltid mina underkläder på Lindex. Sjukt snygga faktiskt,och bra kvalité o grejer.

Billigt också, orkar inte lägga upp bilder på underkläder heller. Haha.

Jorden har gått under.

Kategori: Allmänt


Tjatja, dagen har gått sjukt fort. Har kommit på att jag har haft håltimme typ i 2 veckor nu, hade håltimme idag också. Sjukt sooooft, men gick iaf till träslöjden istället och gjorde klart mitt skrin. Asså de gick typ på 10 minuter en kvart, så jag satte mig vid slöjdlärarens dator och gjorde massa effekter ni vet med macbooks, så gjorde en sexy and i know it video och mange bjuder...kommer nog ut senare, för jag ska ladda över den på ett usb.

Var med Felizia, Andrea och Lovis hela dagen. Har flummat en hel del, ni gjorde min dag brudar. Men har varit riktigt nere för en grej, men det behöver vi inte ta upp!

Datorn snabbt.

Kategori: Allmänt

Satte mig vid datorn snabbt nu, behövde kolla min facebook. Känner mig allmänt nere idag, så vi får se hur humöret är alltså. Får väl göra det bästa av det möjliga idag, förra måndagen var grym. Den här kommer suuuuga, känner det på mig. Men nu ska jag inte vara sååån.

Yeah

Kategori: lookbook/klääääder

H&M Leather Jacket, Coal N Terry Jack Daniels Shirt, Coal N Terry Studded Shorts, Nelly Boots
Olive Jumper, Shirt, Romwe Collar

Onlyyy uuu.

Kategori: citat

Pallar inte gå till skolan imorgon.

Kategori: Allmänt


Hejsan, sitter och kollar på Wallander just nu. Liksom jag känner tyyyyp igen alla där från Beck. Beck nörd, eller asså vadåå? Men sitter och försöker göra en header. Haha, nolifer. Tog lite bilder med mammas iphone (jag har egen, men mamma har egokamera faktiskt. Nejmen jag kör instagram just nu på mammas lur eftersom mitt internet inte fungerar) Men ska fortsätta titta nu, tjooohej.

Som sagt, ni får bättre sen!

Kategori: Allmänt




Om en kvart är det wallander som gäller, kollar ni också på det eller? Eftersom jag inte gör såna oseriösa inlägg längre, så kanske jag borde skaffa en bättre design? Haha.
SAKNAR MIN OSERIÖSA STIIIIIIL :o:( KOOORV.

sjukt nöjd faktiskt

Kategori: Allmänt


Just nu ser man ingen skillnad, för er i webcam asså. Kommer bättre bild imorgon.
Men jävlar vad bra de blev, ville ha ljusare. Men de blev typ guldigt, sjukt bra. Jag kanske inte är den finaste i de, men håret vart kanon! Sjukt nöjd.
Är ni sugna på resultat eller?

Klar

Kategori: Allmänt


Är klar nu, ni får resultatet senare då jag har blött hår fortfarande :)
Men tror det blev riktigt bra faktiskt. Bara de inte blir orange så blir jag nöjd. Missade ponnyakuten, så tänkte poppa lite popcorn och sätta mig vid datorn och kolla på de nu. Sen blir det wallander, och kolla mitt nyyya håår.

BLEKA HÅRET

Kategori: Allmänt

NU BLIR DET BLEKA HÅRET, VILL NI HA RESULTAT?


FÖRRA GÅNGEN EFTER SLINGNINGEN, NI SKULLE SETT NÄR JAG BLEKTE DE FÖR 3 ÅR SEN, GULT BLEV DET HAHAH

bleka håret åh lallala

Kategori: Allmänt


Hejsan, är hemma från stallet nu. Stella fick stå i solariumet och sola lite ;) Fotade massa bilder, så bilder får ni se. Men ur dåliga eftersom jag fotade i stall gången.
Tjänade pengar av mamma i måndags, så jag får dom idag. Tänkte springa in på lindex då och köpa blekningsmedel måste färga min utväxt och lalala. Kollade även på ett nordea kort, så nordea kort blir den nån gång i februari också :)
Ska tjäna lite pengar idag med, så kul blir det :)

Men jag laddar upp bilderna snart, och tack för en kommentar. Det var någon tjej som tyckte jag hade fina ögon!

Jag vill ha sommar!

Kategori: Allmänt

Sommar 2010:
<p><span style="font-family: Arial" mce_style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px" mce_style="font-size: 12px"><span style="color: #000000" mce_style="color: #000000">alla bilder är så sjukt fiina! :D &lt;3</span></span></span><br /></p> <p><span style="font-family: Arial" mce_style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px" mce_style="font-size: 12px"><span style="color: #000000" mce_style="color: #000000">alla bilder är så sjukt fiina! :D &lt;3</span></span></span><br /></p>
<p><span style="font-family: Arial" mce_style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px" mce_style="font-size: 12px"><span style="color: #000000" mce_style="color: #000000">alla bilder är så sjukt fiina! :D &lt;3</span></span></span><br /></p> <p><span style="font-family: Arial" mce_style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px" mce_style="font-size: 12px"><span style="color: #000000" mce_style="color: #000000">alla bilder är så sjukt fiina! :D &lt;3</span></span></span><br /></p>
Hängde vid poolen sommaren 2010 med Ida varenda dag. En sommar jag aldrig glömmer.
Har inga bilder från sommaren 2011, så ni får 2010.
<p><span style="font-family: Arial" mce_style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px" mce_style="font-size: 12px"><span style="color: #000000" mce_style="color: #000000">alla bilder är så sjukt fiina! :D &lt;3</span></span></span><br /></p> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;">Det är jobbigt att gilla någon som man träffar nästan varje helg!</span><br /> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;">Det är jobbigt att gilla någon som man aldrig pratat med förut!</span><br /> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;">Det är jobbigt att gilla någon som man vet att han kanske gillar mig!</span><br /> <br /> <span style="font-size: small;" mce_style="font-size: small;">Det är kul att gilla någon som tittar på mig så fort vi ser varann!</span><br /> <br /> <span style="font-size: medium;" mce_style="font-size: medium;">Jag kan tyvär inte säga namnet på den killen än, och ni ska bara veta...Hur söt &amp; snygg han äär assååå! :O :O :O :O sötare,..finns, men jag pallar inte leta! :P</span><br /> <span style="font-size: medium;" mce_style="font-size: medium;">Och...han är 99... &amp; de är bäääst att jag gillar nån i min ålder!:D<br /> <br /> <br /> sötare finns, men man pallar inte leta efter någon när man har sett honom!!!!</span>
(osminkad, brun och för 2 år sen)

också kollar man på en text man har skrivit på sin bdb för 2 år sen, PINSAMT HAHAHA...

Dag 13: Några favorit citat.

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

Lev livet, dö ung, kom till himlen om en kung!

En gång i Phuket

Kategori: tips...

Sven är en karriärcoach med inrutat vardagsliv som fått nog av att hjälpa andra att byta liv.

Sven vill ha något mer. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv.

När Johan plötsligt dör i en olycka i samband med ett BASE-jump från Kaknästornet säger en röst inom Sven att det är hans tur att förverkliga sina drömmar.

Han säger upp sig på jobbet och hoppar på första bästa plan till Thailand för att skriva en bok och äntligen börja leva livet på riktigt.

I Thailand möter Sven Gitte, en ung och fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler. Och så dyker Anja upp, en seriös bokförlagsredaktörsom tagit paus från sin pojkvän och rest till solen med några väninnor för att tänka. 

Sven lider av skrivkramp och trasslar till det med Gitte och Anja.  Livsavgörande frågor hopar sig. Vad vill Sven egentligen göra med sitt liv och med vem?

text tagen från: http://sf.se

Perfekt fotoväder!

Kategori: Allmänt


Godmorgon, har precis vaknat. Började morgonen med en smoothie, grymt gott.
Verkligen soligt idag också, så funderar på att ta med kameran till stallet och fota lite fina bilder på mina älsklingar. Yster och Stella alltså. Kanske ska be min kära mor fota lite på mig och Stella.

Men nu ska jag kolla lite bloggar, och kommentera lite. Och Lovisa om du ser det här, det går inte att kommentera din morrhår!

ont

Kategori: Allmänt


Har sjukt ont i min mage just nu, hatar det verkligen. Ska inte tänka på de nu, nej nej!
Får tänka på de mina fina vänner har skrivit till mig idag, helt bara sådär random. Fast ni är så fina, jag älskar er. Och speciellt ett meddelande jag fick, och det var nog de finaste på länge! Det är hemligt, nananananana!

Blir nog sista inlägget för idag, det är ändå en kvart kvar på denna lördag. Nu är det ett år kvar till den 28 januari, haha fett random! ;)

Godnatt!

Chatt

Kategori: Allmänt


Chattar lite med folk, en grymt snäll tjej från wfrk som jag ska tävla med chattar jag med just nu, vid namn Tove. Sjukt snäll! Sen typ Axel på skype lite, han frågar sjukt tråkiga frågor om vilka bilder jag redigerar och grejer -.- sen så lyssnar jag på gay musik..Nö men har hittat värsta grymma,  Ai Se Eu Te Pego så jävla grym!
Hmm..har inget att blogga om! Haha.

igår;

Kategori: videoblogg

ni får se dom utan text..

Kategori: Bloggdesigner


DEN FÖRSTA

DEN ANDRA

HÄR HAR NI EN MED TEXT.

vilken ska jag ha? :$

v-blogg från typ 17 tiden.

Kategori: videoblogg

goooodis

Kategori: Allmänt

heeejsaaan, jag har funderat på om jag ska verka lite seriös med bloggen nu. seriöst, skriver så oseriösa inlägg ibland så man bah dööör..

just nu sitter jag iaf och ääääter goooooooooooodis, chattar med Tove och lite med Benis. ska väl kolla om de är något kul på tvn ikväll, vi får se. sen kanske sätta mig och planera den nyya veeckan :)

tjaadååå...

massa missar

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.
orkar inte.

Dag 11: Bakrund på mobilen.
HAHAHA, DEDU!

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

sugen på nån bildbomb tonight?

Kategori: Canon 400D

på mig assååå, egoooo bbbrrruud_99...

Du är den enda, för denna känsla

Kategori: Allmänt


Fick en riktig jävla chock nu, skulle behöva 5 personer just nu. Jag är rädd för en grej,
jag trodde aldrig att det var så mycket! Shit, börjar gråta. Man ser verkligen inte de på mig :(

Bilder från igår!

Kategori: Canon 400D



Några bilder från igår kommer!

Kategori: Allmänt

YEAAAAAH, sitter och dunkar musik...Känner mig taggad för något, INGETING? hahaha, så jävla sämst..
TRÄFFAS IKVÄLL NÅGON LITE SKIT??? ASSSÅ DEEEE ÄR LIKSOM TRÅÅÅKIIIIGT PÅ DENNA ÖDE ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

JUSTIN BIEBER

Kategori: Musik/videos

Ingen kommer någonsin att förstå hur jävla beroende jag är av Justin Bieber.

Jag skulle älska honom mer än min pojkvän.
Nö jag skoja, haha. Absolut inte.
Men just nu älskar jag honom mycket.

Oj.

Kategori: Allmänt

Har inte uppdaterat någoting på 2 dagar, det spelar ändå ingen roll. Nu är jag tillbakaaaaa juföööörfan :D

Igååååår så åkte vi fucking tråkigt skit bla skridskor med röööönngååården, asså de vasjukt tråkigt om jag får erkännaaaa..sen kom Bella liksom hit, och vi köpte ägg för jag hade en utmaning (film kommer sen!) ah sen så drog vi t bella och gjorde vår första utmaning (film kommer) bada i snön med underkläder. men vi körde med shorts för en anledning :) sen sååå gjorde bella sin, film kommer på de med...äckligt asså..


seeeen träffaaa vi Beniiiis och han hjälpte oss med äggningen, eeeuuwww...fick duscha seriöst, äckligt var det. eeeeuuuwww eeeuuuuw eeeeuuuuuuuuwww.

sen drog vi till byns gård och träffa Sigge Pigge, Bellaaa skulle ha hjälp med läxan så Sigge Pigge hjälpte henne liksom liiiite, och sen spela jag åååh sigge pigge hänga gubbe..också gjorde jag och bella en grej på sigge pigges fb hiiihihihi....

Bella sov här liksom, hon spillde ut läsk på golvet..smart brud, sen bara blunda vi också somna vi direkt...smarta brudar...så ja...
vad vill ni mer veta? har inte varit i stallet så mycket denna vecka, men de har kommit saker i vägen..imorgon blir det stallet! saknar min älskling!

tjatjaaa

Kategori: Allmänt

tjatja, nöööö skojja:((( men vet ni vilken damp jag har, eller säger man vilken eller vilket damp jag har? borde gå en extra kurs i gramatik. men kolla min spotify har bara laggat i typ 2-3 månader..och min dator laggar med youtube, ah så nu får jag ladda ner spotify på NYTT..jag pallar allvarligt inte..

men nu ska jag ladda ner musik till min lilla mini dator, ipod och telefon..vad kan detta vara? JO MIN IPHONE!

tips:

Kategori: tips...

Tänkte passa att ge lite tips på en grej :) Assåååå jag vill inte vara så seriös med bloggen bah: åh idag har jag fått mina 15 besökare åh gud så glad jag är <3333333333333333333333333333333333 nej nej, men över itll tipseeeen

När du ska städa:
*
Gör en galet grym spellista på spotify / youtube innan du sätter igång (gjorde en på youtube idag, för att min spotify fungerar inte) om ni vill se min så sök på agnesaandersson på youtube så ser ni väl den där någonstans :)

* Planera först vart du ska städa, ta med datorn telefonen och sätt den på ett grymt ställe och sätt musiken på HÖGSTA och glöm inte att ställa dig framför spegeln och dansa o sjunga lite också ;)


snyygggish

det verkar som att Skrillex har lite feeelings för Adele?

Kategori: Musik/videos

åh fick bara något ryck att skriva de, men seriöst...så foooort man baaara är inne ¨på youtube "Skrillex vs. Adele, Skrillex Set fire To the rain" åh lalala...

På lördag börjar melodifestivalen, fråga mig inte vf jag tittar på de..men ulrik är med, sean banan är med..hoppas nåt rockband ocksååå..

Städat färdigt!

Kategori: Allmänt

Nu är mitt rum helt rent och fint, bara skrivbordet kvar men där behövs de inte städas. HAHAHAHAHAHHAAH :D oj varför var de där så kuuuul för ? Ha det så kult på resturangeeeen! ååh älskar den seriöst, den är så sjukt gammal men asså seriöst killen<3333333333333333333

men men, jag har prövat lite kläder jag fick av Jenny, älskar alla..Och ska ju till min mooormor och moooorfar ikväll och käka där..man vill ju ha något fint att ha på sig? (om ni undrar, så har jag en ovanligt bra relation med min mormor och morfar. lite ovanligt bra alltså, vissa träffar ju bara dom 1 gång i månaden eller så bor dom as långt ifrån en, men mina bor nästan granne med mig så det är sjukt skönt!)...

men tänkte på min vita blus/skjorta, eller någon kofta, eller en grymt snygg svart tröja..men nu ska jag lyssna på musik, duscha sen så hitta på något...

STÄDAR

Kategori: Allmänt

--

Kategori: Allmänt

Tänkte överraska min kära mor att ha städat hela huset :) inte hela då, men diska och så! Funkar ju alltid braaaaa med muuusiken på ELLLEEERRHUUUUR? VISST VISST VISST??? :D hahha så jävla dålig..

men nu ska jag göra mina sysslor, HAHAHHA JAG SKOJA...ska nog städa nu asså, sen kan jag bara leka fetto och kolla på film..wiiieijwrjwsd ...jag vill inte pussa er, bara en person sååååå...nööö jag vill inte pussasss :( eller jo, eller nej ...

tror jag har lagt ut den

Kategori: Allmänt

äckligt asså är helt beroende av den låten, seriöst. och tröjan du hatar, shiiiit.
nu ska jag äta någoting, sen bara borsta tänderna och håret sen så stäääda och duscha :)

kan göra en sån där fjortis lista? nej jag pallar FAKTISKT INTE DEEEEEET! är inte glaaad alls just nu, för att de är en grej jag hatar..men annars är jag as glad:D
okej de där bleev fetaaaa random! ;)

precis vaknat

Kategori: Allmänt

har nyss vaknat,ska käka lite sen så städa mitt rum med musiken i högtalarna :) duscha sen också;) känner att jag har varit väldigt seriös dom senaste dagarna hahhahaa ;)

För att vara stark, måste man vara svag också.

Kategori: citat

moooot stallet

Kategori: häst♥

jag vill ha en tassimo :(

Kategori: Allmänt

man kan göra marabou dryck med den juuu:((

Tassimo

har du någonsin gjort något du verkligen ångrar?

Kategori: Allmänt

har du någonsin gjort något du ångar någon gång? jag har gjort det, faktiskt några gånger. i höstas hände en grej, jag har blivit så sjukt stark för de osv. de hände en grej idag, som jag verkligen ångrar.
jag skrev ett inlägg och skrev att jag skolkade från so´n idag.

jag skolkar aldrig, jag menar det verkligen. aldrig. jag kommer aldrig försent. om jag inte går på något möte med skolsyster i skolan då. men idag kände jag mig verkligen svag, jag är sjukt sjukt sjukt stark egentligen. men idag var jag så svag, kunde knappt prata sen i slutet på dagen. jag bestämde mig sen för att ringa upp min mamma och prata med henne.  sen träffa jag skolsyster i matsalen och sa att jag ville prata med henne.
sen kom Alice fram till mig så satt jag och pratade med henne, och sen kom lovisa och bella. tack tjejer, ni är bäst! men jag bestämde mig för att inte gå på so´n idag, så jag sket i den. slutar egentligen nu för jag har håltimme idag igen, och jag sluta egentligen so´n för några minuter sen. men de var nog lika bra att jag fick gå hem nu.

Ska åka upp till min älskade ponny, och rida och bara mysa. Hon får mig alltid att må bättre, eftersom att hon är mitt allt och lite till.

svenska lektion

Kategori: Allmänt

vi har ju egna skoldator så jag tänkte skriva att jag lever.
har svenska lektion just nu, håltimme på elevens val så ja.slutar tidigt.

tjaaaa!

Äckligt

Kategori: Musik/videos

älskaaa

Kategori: häst♥


Älskar dig så sjukt mycket min fina ponny, 2012 är vårat tävlingsår! Du är bäst, ingen går före dig.

idiot

Kategori: Allmänt

gick till ica med agnes, ah också kommer man på när man är hemma att man har glömt sin iphone på ica...hmm smart tjej, så kuta till ica och ba: har någon lämnat nån telefon´? hon: en iphone?
SHIT VILKEN LÄTTNAD

nu ska jag plugga med choklad, puss

nu plugga, sen typ kanske duscha eller gå t ica.

Kategori: Allmänt

Ska typ plugga nu, det är inte så farligt. Ursäkta men liksom vad lär man sig på att läsa en bok 3 kapitel liksom? INGETING. sjukt tråkigt men så är de, fyfan.
kom på att om jag ska gå t ica, måste jag skyyyynda mig med att plugga asssåååå.hahahaihi

är någon grym på bloggdesigner? :$

Kategori: Allmänt

gör någon gratis designer? snälla, om någon liten söööt person kan göra en så kysser jag den personens fötter.

kärlek är som ett gummiband, om den ena släpper får den andra ta smällen

Kategori: Canon 400D

Att göras ikväll:

Kategori: Allmänt

*TA BORT ALL NAGELLACK, RENA NAGLAR VILL INTE VERKA TJEJIG.
*Fixa kläder till imorn, fota och visa här på bloggen :) Bara för att det är KUUUUUUUUUUUUUL ellerhur vahvavah? *DUSCHA DUSCHA DUSCHA
*Göra tidinställda för skojs skull med musik :)
*LADDA NER MUSIK
*Städa rummet ;)
*KOLLA PÅ DATORN

Ni kanske fattar att dom som är skrivna med stora bokstäver är viktigast för mig ikväll ;)



smakprov.

seriöst helt kääär

Kategori: lookbook/klääääder


fick världens bästa tröja av Jenny igår, är så kär i den så kan knappt ta av mig den.
har fotat lite, så ni fååår verkligen räkna med massa bilder i varenda inlägg på bloggen nu!
YEEY

Adrian Lux ft. The Good Natured - Alive (Radio Edit) (Cover Art)

Kategori: Musik/videos

7 & 8

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

Dag 7: Åtta bekännelser.
NU BLIR DET KUL I JUL ASSÅ.
1.
Jag älskar majs, kan äta ur en burk bara sådär liksom.
2. Jag har världens tandläkarskräck.
3. Jag är hemskt blyg för vissa människor, fast ändå så är jag rätt så kaxig.
4. Jag kommer inte på några roliga bekännelser.
5. Jag är väldigt osäker på om bekännelser betyder att jag ska erkänna något eller hur mitt utseende är.
6. Jag är blond fast egentligen mörkblond, och jag bleeeker mitt hår.
7. Jag går fett konstigt.
8. JAG HAR ONT I MITT PEKFINGER.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

grym dag

Kategori: Allmänt

nejmen shooo shoooo bah alla mina 2000000000000000000 läsare! pusselipusspuss.

iaf, sitter i sooofffan och kom nyss hem frrrååån eeett möööte. gick bra bra bra och slutligen bra.

skoolan vart fett med chill, blev håltimme i 2 timmar. sååå sjuuukt skönt, hade bara två lektioner idag asså då. ska ha 3 egentligen. ;)

ah men íkväll så gör jag ingeeeeting, ba chill och grejer. ska plugga lite, fota lite, kolla lite på film åh såå...så feta söööft. ellerhur?

c yaa, eller inte..

Dansaaaaaa

Kategori: Allmänt

Fråga inte rubriken! Har precis sminkat mig, och Bella kasta mitt läppglans under min säng så jag hittar den inte :(

Men körde på en tröja jag har fått av Jenny,och bara en earcuff som extra grej :)

Efter skolan ska jag på ett möte sen hem och göra svenska läxan!:)

Och observera att jag försökte ladda upp en bild men de fucka upp sig:/

godnatt TÖNTAR

Kategori: Canon 400D

sovgott eller nej sov skit dåligt

söt

Kamera: Canon 400D Fotograf: AGNES OCH TA DEN INTEEEEEEE!!!

muuusic

Kategori: Musik/videos

SKA LADDA NER MUSIK, NEJ ORKAR INTE BORDE SOVA MEN KLOCKAN ÄR BARA TJUGO ÖVER 10 SÅ LIKSOM PALLAR INTE..VIFÅRSELIKSOMORKARINGETINGJUSTNUÄRINTEENSTRÖTTHJÄLPMIG


babybabybabyooooh jag älskar dig juuustin<3333333333
får jag chans på dig?

SÅ JÄVLA SKÖN

Kategori: Musik/videos

Agnes Mellberg

Kategori: kärlek♥

Hemma

Kategori: Canon 400D

JAAAAG FÖÖÖÖRSÖÖÖÖKTE FAKTISKT MOBILBLOGGA OKEJOKEJOKEJ? JAG FOTADE FAKTISKT MIN CHOKLAD...FAN VAD DÅLIG STIL BLOGG.SE!!!!!!!!!!

Meeeen meeen meeeeeeen...vad hääänder dååå? jag kom nyss hem och kom typ hem med värsta grymma meddelandet på fb! ♥ ahmen nu ska vi inte skriva massa åååh jag är så glaad babyy pudhfdoifl...

MEN JAG HAR INTE LYSSNAT PÅ GREEN DAY PÅ HELA MÅNDAGEN :( hur går detta? :$

AJA, ska klara hela kvällen utan doooooom! ♥ livet är tufft ibland.


Modell: Agnes Mellberg Kamera: Canon 400D Place: Någonstans i skogen Fotograf: Jag

Vinter 2012

Kategori: Canon 400D



Alla bilder är tagna av mig, så ta dom inte. Vattenmärker dom snart! (Agnes M bilder kommer senare)

hemma

Kategori: Allmänt

´tjaaatjaaa hemma nu, har varit ute på en promeeenaaad asså vi va ute as länge. haaade kaaameran med mig, så räkna med biiilder...meeen efter skolan så gick jag med Sigge Pigge och prataaade lite meeed hooonoooomm..han e såå sneeel! var tvungen och följa meeed honom till bibloteket. också kom brooor, och sen agnes..så jag har varit med aagneees heeeela daaagen :D

min mamma är feeett bääääst, hon fråga om jag ville följa med henne och städa och fååå 200 spääääänn föööfan! TROR NI MAN TACKAR NEJ TILL PENGAR ELLER VAVAVAVA??? så ja...

men Pettsssooon e fett dum, han tänkte mulaaa mig :( dumma.


Pettssoooon och jaaag

Depp helg

Kategori: Allmänt

Har haft en allmän Depp helg slutet på 2011 var riktigt hemskt, gick genom en tuff grej. Jag skulle behöva träffa en vän och bara göra nåt kul,bara prata ut med någon om allt..

Ponnyakuten

Kategori: Allmänt

Har preciiiis tittat på ponnyakuten , själv sökte man in dit för årets men kom inte in :( Men aja, ooooorkar inte blogga...är fett suuuur...

Varit på ica

Kategori: Allmänt

Vart på Ica åh köpt godis med min lillebrooooooor!

RÖSTA SNÄLLA

Kategori: Allmänt

sjukt snygga skal

Kategori: tips...

glöm inte mig, snälla

Kategori: citat

ahump

Kategori: Allmänt

tjeeena sitter i min säng och jag vaknade för två timmar sen. har liksom bara hållt på med iphonen hela tiden, seeegt. har inte ens ätit, bortstat tänderna ellr någoting. fett cp.
känner verkligen hur mycket jag saknar en viss person justnu, kom tillbaka!
Ska inte hitta påååå nåååågoting idag så har inte så myckeeet att blogga om ;)

Dag 6: En låt som betyder mycket

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

sovdax

Kategori: Allmänt

ASSÅÅÅ HAALLÅÅÅÅÅ jag sover liksom aldrig såhär tidigt egentligen. men jag är sjukt piss trööööttt just nu..
haaar liksom chattat med brroooor hela kvällen hahhahaa. sen med bert och linn..
har liksom inte gjort nååååågoting..

men ska typ sova nu, hålla på lite med iphonen också :)

TJAAAAAAAAAAAAA

Klar

Kategori: Bloggdesigner

Suger egentligen på bloggdesigner, men gjorde ändå en kategori för jag brukar göra till mina närmaste som tycker att jag gör bra tydligen!

http://linnjohanssons.webblogg.se / min gamla barndomsvän hhihihi

Korta ord blir långa när jag säger att JAG ÄLSKAR DIG.

Kategori: citat

picnik ska stängas ner den 19 april

Kategori: Allmänt

picnik ska stängas ner den 19 april, därför så fungerar alla premium effekter och grejer helt och hållet. du behöver inte betala någoting, allt är gratis på hela picnik. passa på nu, ända fram till 19 april. nu ska jag iaf sätta mig ner och verkligen redigera :D

gissa vaad

Kategori: Musik/videos

Det bästa jag har gjort i mitt liv, det var den 16 oktober. En tjej jag har varit galen i sen jag gick med napp i munnen. Britney Spears konsert, det var nog de bästa jag har gjort i mitt liv. Kommer aldrig glömma den dagen.

Vi två är så beroende av varann, ändå så gör vi ingeting åt det.

Kategori: citat

bästa idag

Kategori: citat


hoppas de var okej att jag tog den där texten, det är ingen kille som gillar mig eller så som har skrivit den. men en väldigt snäll grabb som berättar lite för mig :)

så jävla tung

Kategori: Musik/videos


så sjukt tuff brud

ooorkar inte

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

saknar inte alls den tiden, asså bilden har ju med hur du mådde förut...men asså ni förstår kanske..;)

Dag 5: Dagens outfit.
men jag ooorkar verkligen inte.

kommer nog en del biiiilder tonight

Kategori: Allmänt

tjaaaatjaaa kommer nog en massa bilder kväll jag laddar kameran så räkna med nya fräscha bilder.

wooopwooop...har kommit på en massa att skriva ikväll, glöm inte åh checka hästbloggen http://ponnymiffon.blogg.se

sluta klaga brudar

Kategori: citat

seriööst, sluta klaga på killarna, dom visar seriöst precis lika mycket känslor som vi gör för dom vi älskar. dom sköter fan kärleken lika mycket som vi tjejer..ÄNDÅ SÅ ÄR VI SÅ SJUKT BEROENDE AV VARANDRA SÅ VARFÖR SKA NI HÅLLA PÅ MED SÅNT?

Tjejer kan nog inte visa lika mycket känslor som killar kan, brudar sluta klaga.

 

så jävla sur

Kategori: Allmänt

blev lite lack på en grabb igår, så han är borta från min vänlista på fb, skype åh nummret är booorta.
den känslan, jag försvarar bara en person, sen blir du lack som en jävla get. ska inte skriva mer om honom, blir för upprörd.

Men orkar inte berätta om gårdagen, var iaf en grym daaag i skolan. fick reda på lite saker, och de känns så sjukt bra.

skulle egentligen träffat Mongoooot
ikväll meeeeeeen hon skulle vara med siiin maamiii så vi ses väl nåååågon annan dag. :D ah men ska iaf va lite nyttig och onyttig ikväll. bliiir typ morötter med dipp, läsk och godis...vilken jävla blandning.

Kanske lägger ut en speciell bild sen ikväll,som betyder rätt mycket för mig.

-

Kategori: Allmänt

Tjatjaaaaa har inte alls lust att blogga. bloggar när jag har lust istället...

Dom här låtarna var mina låtar hösten 2011

Kategori: Musik/videos


dunka denna 24, seriöööst looove this fkn låt.


muuuummsiiimuuummsssmuuums på denna låååt lite sisådääär sommar yayayaya.
Ni bah; men hon gillar ju green day, jajajajajajjaa....och justin bieber..
men jajaj, dom rä bäst ändåååå...liksom bah vaah-

Är det bara jag?

Kategori: Musik/videos


Är det bara jag som avskyr remixen på The Next Episode?
 Tycker allvarligt att originalet är tjugo gånger så bättre. (Originalet ser ni högst upp). Hmm, hur kan folk tycka att remixen äger? Jag tycker dock att den suger.

trååååk

Kategori: Allmänt

shooooooooooooooooooo älskar Torsdagskvällar faaaaaktiiiiskt. baaara för att de är freeeeedag dagen efteeeer :$$$$ wooop woooop! ehm vad händer hos mig då? jag lyssnar som vanligt på musik, har dämpat ner GD nu lite! Puuuuuhh!

men spelade hänga gubbe med min fjortislillebror, ah och gissa vem som vann då? JAG! hoppas han känner sig sjukt ägd. juste, om de är nååågon som läser min blogg så vill jag bara säga att jag bloggar faaaaktiskt inte för att få kommentarer! OkQ8?

 

All my people on the floor we party all night

Kategori: kärlek♥



Åh den låten påminner mig om Oktober, när jag åh Elli dunka sönder den! SHIIIEEEEET :O

I just wanna partyyyyyy!

Kategori: Musik/videos

Hmm ska jag berätta om mig?...

Kategori: Allmänt


Okey, huhuhuh. Vet inte vart jag ska börja?..Finns såååå mycket positiva saker att skriva om mig, haha skoja.
Nej men jag heter Agnes Andersson Johansson, jadu. Jag använder mest Agnes Andersson, men Johansson är också mitt efternamn. Allt blir för jobbigt annars.
Jag är snart 13 år, wehåååå! Fast så coolt är det faktiskt ickepicke naaeeej.

Jag tränar och tävlar dressyr på min lilla roooosa ponni (fast hon är egentligen svart åh vit, ¨åh brun ibland när man rakar henne, och när man tvättar henne blir hon rosa istället för vit.) jag har haft henne i mer än 1 och ett halvt år. Älskar henne verkligen, hon är den bästa som finns.
Jag har inte adhd, men jag måste hålla igång nästan hela tiden ;) asså, jag gillar inte att ha tråkigt och grejer.

Som ni kanske har märkt älskar jag Green Day och Justin Bieber. Men man ska inte glömma den bästa i världen, Lady GaGa! Är helt galen i dom. Jag avskyr att måla naglarna med typ färger, jag använder bara svart! Haha. Också älskar jag midjebyxor, love!

Min bästavän, sen dagis tills nu är Lovisa Lindstaf. Vi umgås jävligt ofta, och hon vet allt om mig. Och jag vet typ allt om henne.

Jag tycker om min klass väldigt mycket (jämnfört med vad andra ungdomar i min ålder skriver) men bara de att, vi har kommit varandra väldigt nära nu i sexan. Vi alla umgås på rasterna och grejer, är typ vän med alla så ja. Har rätt bra vänner om man ska säga så.

Jadu vad ska man säga mer? Bor med min hund Rocko, min lillebror (-.-) Erik, Mamma och Pappa. Har även två stycken syskon, som inte bor hemma. Det är min pappas barn inte mammas. Dom heter Karolina och Daniel :)

Mitt liv de där asså, inte så intressant ;)


Bästavän

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja


Stella är ingen person, men hon är den viktigaste i mitt liv!
Sen har vi ju fyra till ;)

koooorv

Kategori: Allmänt

sååå jeeevläääää stöööört, att jag inte kan bli frisk? blev sjuk innan jul, åt pencilin och ok om jag stavar feeeeeeel..ah sen blev jag sjuk efter 1 vecka, sen frisk sen sjuk igen. nu känner mig absolut bättre har ju bara legat ner hela dagen hhaha ;) duschat också, coooolt vah.?

får jag fråga en saaaaak? är jag normal om jag sitter och lyssnar på Sofijah? :s
"När livet sviker" passar sååå bra in på mig och en gammal vän. Ska inte prata mer om de, då börjar jag bara gråta.


haha jag driver ok? den är absolut inte seriös.

Sjuk, men e hemma åh vilar

Kategori: Allmänt

Är sjuk, men jag är hemma åh vilar idag för så att jag kan komma till skolan imorgon!:D FÖR AGNES ANERSSON VILL INTE MISSA MUSIKEN OKQ8?!

Har mest ont i huvudet så jag pallar nog en skoldag imorn! Vi hörs sen, ska mest kolla på film åh grejer!

mina fb profilbilder

Kategori: kärlek♥

Körde som alla andra för ett tag sen, total utrensning av bilder som är minst 3 år gamla. Visar dom jag har kvar:


3 år gammal, saknar dig Shakira!

2 år gammal, saknar åh älskar dig Syster yster!

Ett halvår gammal, älskar dig gumman!

8 månader gammal.

oktober typ.

2-3 veckor.

1 vecka.

Godnatt nolifers

Kategori: Allmänt

Instagram

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram @andjohagnes :*

tyyyp kuuul liiiv

Kategori: Allmänt

shooooooooooooooooo gör alla? kul vah? smart början, yeyeyeyeyyeeyeyee.
vad ska jag skriva? ska duscha nu, sen typ sova. är trött som in ååååt helveeeete, om man får uttrycka sig idag. vi säger att man får de på onsdagar, så så...

men iaf, imorn hääänder det iiiingeeeet :( får vääääl träffa någon, eller såååå..humphump..

men heeejdå ska duscha nu <3

Lovisa

Kategori: kärlek♥

Kom ihåg vad jag har skrivit om dig, jag krigar för dig. Finns för dig i alla lägen, de vet du.
Kärlek till dig bästavän!

så jävla glad

Kategori: Allmänt

shooooooooo lyssnar på musik just nu och chattar med Lolololoovisa på skype. äter nååågot konstigt, vet inte ens vad de heter. dom är goda iaf, vad jag vet hhahha. men hua vad glad jag är vet inte varför, bara får såna glädjeryck ibland. shitshitshit.

men men meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, vad händer....jag vet inte, vet inte vad jag ska skriva. jo att green day är mitt liv just nu, så tack för mig hejdå!


uppåner iknow

hahaha wiihoooo

Kategori: Musik/videos

-

Kategori: Musik/videos

Rensar iphonen, bjuder på bilderna jag rensar!

Kategori: kärlek♥








dagens outfit var de där ja.

;)

Kategori: Allmänt

nu ska jag försöka vara lite seriös, ni vet ju hur mina inlägg blir helt knasiga. måste bara få skriva en liten sak här.

Vi ser på Nellie Berntsson, sverigest mest kända 00a hon ser grymt bra ut för att vara 11 år. Men om man kollar egenom hennes kommentarer är det bara; Åh Nellie du är så fin, skulle vilja göra allt för att få lära känna dig för att få se dig åh kan du besöka min blogg♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
jag håller med om det, hon är sjukt fin. men vissa brudar gör så för att smöra för Nellie, för att ni ska bli vänner.
ska vi ta något annat exempel?

Jacob Ling Vannerus, när han hade sin blogg så såg man alla kommentarer: JACOB DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG, ACCEPTERA MIN VÄNFÖRFRÅGAN PÅ FACEBOOK SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
och ni tror seriöst att Jacob skulle göra det?

Om ni får ett svar av Nellie på eran blogg, blir ni hel galna åh lägger ut den kommentaren och grejer. Självklart blir man väl glad för att man har fått en kommentar av en av sveriges största hästblogg skulle jag också blivit men gärna utan att man har smörat..

Jag läser Nellies blogg, vardagligen. Och jag vill verkligen, om Nellie av någon anledning skulle läsa detta att hon säger till om det är något jag ska ta bort eller något.

grooooda.

Kategori: Allmänt

shooooo kom nyss hem från skolan liksom, eller asså inte riktigt nu för typ en kvart sen. slutade tidigare, wehåååå!
har haft en galet rolig dag, matten slutade med att vi "fick" sluta 20 min, vi ställde mest om klockan. så nu är det extra matte då, haha -.-
sitter åh chattar på skype, känner ju jävla speedad jag är...hahahaha lyssnar på musik också, gissa vilka..-.- inte så svåååårt wiiiewwiweiweiwhrfewaf


men ska draaa uuut med dom där fuuula hundarna nuuu, äh vene om jag ooooorkar...tänkte skriva åååårkar för att verka sådär jag har svårt åh stava fast de har jag inte så jag skrev det korrekta:D hahaha...


Agnes hade sin dator med sig när hon skulle borsta tänderna,
jaja. sånt är livet de visste ni vaahhh

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja


Lovisa är liksom till vänster.

vad jag liksom bah önskar mig i födelsedagspresent

Kategori: Allmänt

Jag bah önskar mig en sak, hahah nu låter jag feeeta konstig. ska vi ta de på de lugna sättet? jaowjaow.
men jag har ingen aning om vad jag önskar mig i födelsedag?  helt tomt liksom. asså, önskar mig väl mest pengar, inte något mer. guldkortet då, men det får vi se. ahmen lite hästgrejor, har ju allt jag önskar mig. en ny tv kanske, en ny dator? hahaha, en mac dator vill jag verkligen ha..
nu kom de upp saker här i mitt lilla huvud som ni kanske määäärker???

ja ja, tråkigt inlägg..inställt och grejer, vad ska de här vara bra för?

vad jag liksom bah önskar mig i födelsedagspresent

Kategori: Allmänt

Jag bah önskar mig en sak, hahah nu låter jag feeeta konstig. ska vi ta de på de lugna sättet? jaowjaow.
men jag har ingen aning om vad jag önskar mig i födelsedag?  helt tomt liksom. asså, önskar mig väl mest pengar, inte något mer. guldkortet då, men det får vi se. ahmen lite hästgrejor, har ju allt jag önskar mig. en ny tv kanske, en ny dator? hahaha, en mac dator vill jag verkligen ha..
nu kom de upp saker här i mitt lilla huvud som ni kanske määäärker???

ja ja, tråkigt inlägg..inställt och grejer, vad ska de här vara bra för?

Godnatt n.o.l.i.f.e.r.s

Kategori: Allmänt

GODNATT N O L I F E R S haha!

vi hörs, någon vacker dag. hahaha nej jag skoja faktiskt, men jag ska sova nu alla nolifers....see yaaaaaoo.

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja


sånt är livet, bara att leva med de:(

jag vill ha svaaart:(

Kategori: Allmänt


skulle aldrig passa i de, men ge mig snälla snälla snääääääälllaaaaa!!

Veckans planer:

Kategori: Allmänt

Imorgon är det mest en lllluuuuugn daaag liksöööm, om jag får lite trååååkigt plugg så pluggar jag innan jag åker till rooooosa ponnin!♥
På torsdag har jag ingen roooosa poooonnniiii:( is sooo b, men är med nååån liten mupp då istället dåååå..om jag har plugg, u know..plugga nöömber öööneee...
På fredag blir det roooosa ponniiiiin och sen vara med Bella åh Lovisa. Skulle egentligen vara med Elliiiiii så får se hur allt bliiiiir!
Lördag - Söndag yoooo, rosa pooonnniiiiin!♥

---

Kategori: Allmänt

shoooooo körde på en ny grej, hur kändes det? Jo tack bra!

rosa poooonnniiii skötte sig bra, även fast inte jag red så jag kände ju inte de, mihihihihihih...ah och blååå pooonnni var seeg som attan, men grym som attan...wiiiewwiiie

vad gör jag nuuu då? vad gör jag? jo jag kollar på min lilla iphåne, haha fin stavniiing va?

och vet ni? det är onsdag imorgon, det är elevens val också...jag vill bara ha musik, men hoppas på musik och slöjd. men jag måste få musik får sånt glädjesprång då så jag springer runt hela djurööö..seriöst ge mig musik snälla alla lärare på lilla skolan?

image description

ja må hon leva, ja må hon leva osvosv.

Kategori: kärlek♥


Grattis Agnes, grattis grattis grattis. Vi får se om jag har grattat dig vid denna tid ;)
Hoppas du fick en galet grym dag idag! Nu har du äntligen blivit 15, om några år 18 stor fliikka.

tråkig sak, såndär tidsfördriv för 23 dagar

Kategori: sån här tråkig utmaning tror ja

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

Dag 19: Din mobiltelefon.

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

Dag 23: Visa ditt rum.

kan vara kul åh veta;

Kategori: Allmänt

tänkte köra lite som alla andra, kanske göra en utmaning? kanske, kanske inte. men de här kan va kul åh veta om mig;

*Jag älskar Green Day, Lady Gaga, Justin Bieber och 50cent.
*Jag tycker att snoop dogg är sjukt äcklig, men galet bra.
*Jag har ridit i hela mitt liv, men spelat fotboll emellan. Var mest målvakt på sista tiden, saknar som 17!
*Jag kan få spykänslor på dom jag inte tycker om, jag kan göra konstiga miner när dom är framför mig åh inte ser mig. Har bara blivit så, helt automatiskt.
*Ibland får jag städryck, som min kääära mooor kan få ibland hahah. och då måste jag bara städa, hela rummet sen efter 10-20 minuter går jag åh sätter mig vid daaatoooorn...
*jag hatar internet, det är såååå beroendeframkallande.

Kategori: kärlek♥

tjatjaaa

Kategori: Allmänt

tjatja, körde inte på sånhär jobbig; tja tja bloggen vad händer jaaaooowww? näe, jag kör på mitt eget. haha.
men jag kom nyss hem, från att vara heeela dagen med Lovisa åh Bella. roliga tjejer asså, vi har haft riktigt kul ;)
sen drog jag till min moooormooooor åååhhh mooorfar men kom hem nyyys liksööm bah yeaah.
ska till min ni vet, roooosa ponniiii snart. ska bara myyyssaaa liiite♥

men nu, vad ska jag hitta på nuuu dåååååå???? jo vad ska jag göra..minns inte ens vad jag skulle sägaaa
eller jo nu minns jag ska ladda ner lite muuusik..ni vet vilka ♥

untzuntzzz

Kategori: Allmänt

tjjjaaatjaaa (ni bah ok) tisdag idag, trååk!:( såhär as långt kvar tills freeedag liksööm....druumdruuum!

har hörlurarna i åh lyssnar på musik, skolan börjar om inte så lång tid men slutar feeetaaaaa tidigt;))

menmenmen nu orkar jag inte blogga på jobbiga bloggen wehååååååå!!

favoritsidan

Kategori: lookbook/klääääder

ehmehmehemehm vadåååå trööööttttt??

Kategori: Allmänt

ohohohohohyeeeaaaah trött som en svart liten fisk, yeeeyyee eller?
Lovis minns du idag? jag fryser så mycket som en gorilla som nyss har varit ute helt naken och nyrakad. dålig humor jag har...jag garvar åt seriöst allt, bara åt en sten på marken. näääe det här är inte OkQ8. nänä.

hum vad häänder imooorn då? tror ni att jag ska upp till min rooosa ponnnii? gissa gissa giiiiiiiissa..jag ska till henne imorn :D feeetaaa soooft dag imööörgööön. liksom tyyp spanska -.- so-.- idrott :D jump jump.

OCH VET NI VAD JAG BARA HOOOOPPPAS PPÅÅÅ???
Att få musik i elevens val, snälla ge mig ge mig ge mig. jag ♥musik lektioner hihihihihihihii. nu låter jag feta tjojsig.

jaja, ska jag berätta en hemlis? jag skriver på ett annat sätt än vad jag pratar! jag är flummigare än så här i verkligheten. hajar ni vah vah vah`näe förstog väl de era tröga hfudnfsd. nej nej inte va duuuum nuuu...

AVSLUTAR DENNA UNDERBARA KÄRLEKSFULLA KVÄLL ELLER INTE MED MASSA BRAAAAOOOO MUUUSIK...YAYAYAYYAYAYA.


Agnes är helt forever aloneeee.

instagraaam

Kategori: Allmänt

ska ta en dusch nu, lite sent kanske men härligt faktiskt. tränade lite smått, lite sittups åh grejer. haha trevligt åh folk bah; k.bry Agnes, vi bryr oss inte om ditt tråkiga liv. liksom man bah; ehm vah vah vah...jooo min rooosa ponnniiii bryr er ni om iaf ;$$$ för hon har icke picke gjort er nååågoting förutom att vara med i den här bloggen...

MEN VEM BRYR SIG LIKSOM???????? SERIÖÖÖÖST GRUMGRUUUUUMPIRHGRDPÄF!!!

vi hörs senare, innan jag går åh lägger mig..mhmhmh..härmar amandaofsweden bah..


Agnes bah shiiieet

Exakt en månad

Kategori: Allmänt

Exakt en månad kvar tills jag fyller år, woop woop!

Grattis Elin förresten!


Agnes

hemmaaaa

Kategori: Allmänt

hemma från stallet nuuuuuu har tagit hand om min roooosa ponnniiii åh min gamla blååååa ponnniiii! ♥
sitter åh snackar med Lovisa i luren, eller på viber. vi har det jätte treeeevligt :D

dra åååååt

Kategori: lookbook/klääääder

nääe jag skoja, jag menar mer. det är så sjukt tråkigt att blogga om kläder och jag har inte alls stort intresse för att shoppa, fixa naglarna eeuuuw tycker sånt är sjukt tråkigt. shoppa visst när man hittar något grymt så är det väl kul men de e roligast att shoppa på nätet :)

men jag har lite annorlunda stil på kläder, vill bara ha allt jag ser på topshop, kolla själva.

Photo 1 of Multi Strap VestPhoto 2 of Multi Strap Vest
Photo 1 of Stripe VestPhoto 2 of Stripe Vest
Photo 1 of Quilted Panel PU BikerPhoto 2 of Quilted Panel PU Biker
MOTO Dark Green Ripped  Skinny JeanMOTO Kristen High Waisted Skinny Jeans
Photo 1 of Purple Lurex Bandeau BikiniPhoto 2 of Purple Lurex Bandeau Bikini

som ni kanske har sett

Kategori: Allmänt

jag tänkte vara lite seriös nu, åh verka lite som en bloggerska och göra lite kategorier så man liksom kan hitta inläggen lite bättre, smart va? applåder, tack! Mihiiii:$


här är jag åh min gamla grööna ponnniii:$$

mina pluttisar♥

Kategori: Musik/videos


Liksom OkQ8, jag vet att låtarna är gamla men seriöst jag älskar dom
och linkin park♥

Hemma

Kategori: Allmänt

är hemma från skolan nu liksom yeaaah. vad ska man skriva liksom? om dagen? haha jag vet inte. det var en grymt soft dag. först svenska sen slöjd sen så var det fiiiilm. jag satt åh hällde popcorn i Lovis luva hela filmen åh höll på att garva ihjäl mig.

filmen slutade med "popcorn krig" i klassrummet och sedan typ snöbollskrig ute. är lite för stor kanske för sånt, men det var galet kul. blev mulad 3 gånger. seriöst, fml!

just nu chattar jag med lite foooolk och ska väl käka något snart, sen drar jag väl till min rooosa ponniiii. tänkte fota lite bilder ute idag! wehååå! ♥


Agnes

Lovis gästbloggar!

Kategori: Allmänt

Tjatjaaaa! Nu bloggar jag på Agnes blogg. Heheehh! Vi har rast o sen blir det kolla film puss looovis

Yeeeeeyyyyyyyeeeeyyy!

Kategori: Allmänt

Brukar man säga godmorgon?!;) Sitter iaf framför iphonen åh kollar runt lite:) Skolan börjar snart så jag ska väl gååå snart! Ni bah; intresseklubbenantecknarosv;)

Men asså vi hörs senare, efter skolan ska jag åka till stallet tror jag åh rida min rooooosaaaa ponnniiii❤

justejustejuste

Kategori: häst♥

denna blogg kommer först åååh främst handla om mig åh min roooosa ponni, wiiiewwiiiewiiie.


Agnes o rosa pooonnniiin.

hm vad brukar man säga

Kategori: Allmänt

känner att jag har spamat den här bloggen lite gran här assåå, liksom känns såhär att jag bara rå älskar att blogga. men hörni, lyssna på mig nu jag kan vara seriös också :)  Jag är absolut inte som Kissie, im promise you!

och sen har jag en hemlighet, jag har ingen större lust att göra en egen design så jag får tacka blogg.se för att ni gjorde så att den där mallen fanns ♥ jag är helt kär i den, jag menar det verkligen!

men vad brukar man säga i bloggvärlden?...godnatt eller? ja men de låter seriöst men jaja. nej men godnatt iallafall, ny dag imorgon och jag går i skolan som en helt vanlig tonåring i stockholms skärgård. haha, no lifer!


Agnes

vvvvad vill duuu vvvvetaaa

Kategori: Allmänt

aaaasså bara så ni vet jag är säkert inte långvarig på dennalillajobbigablogg så ni hajar de va? om ni nu trodde att jag skulle ha den här life out så trodde ni feeeeeeeeel.

men vill du veta hur gammal jag är och vad jag heter?
jag heter agnes, jag fyller 13 om en månad om 55 minuter. :)
vad jag gör på fritiden?
jag rider på min fffiiiinffffiiiina svart vita ponniiii stella, snel hest. också är jag med mina väääänneeer, kollar på datorn eller fotar med min lilla bejbibejbiiiiii canon 400d lååååveeejuuu..
hur tråkig denna blogg kommer vara?
sjukt tråkig faktiskt, jag menar det VEKRLIGEN.


här äär miin rooosa ponniiii. ♥

enlitenjobbigbloggsomdukommerhata.blogg.se

Kategori: Allmänt

Hmm ja, bloggar typ här bara för tillfället.
Men jag vet absoluuuuut inte vad jag ska skriva här har helt noll fantasi..ehm, vi får väl se hur det blir...

om ni vill veta en rolig sak så ska jag bara säga att röda äpplen är sjuuuukt äckliga :)


Agnes

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt